maanantai 7. helmikuuta 2011

Kaikki yhdessä viikossa ?

Nyt ollaan taas kotiuduttu Kittilään. 9 päivän reissu alkoi perjantaina, mulla vähän rennommissa merkeissä kuin yleensä. Käväsin kotona Imatralla moikkaamassa vanhempia ja kavereita, ja tietty piti käydä tsekkaamassa toinen kotirinne, Myllymäki… oli kivaa vaihtelua treenata pienessä ja tosi tutussa rinteessä ja nähä, että sielläkin pyörii treenit hyvällä porukalla! :)
No, aikasin tiistaiaamuna suuntana oli Tahko ja pari treenipäivää ennen kisoja. Voin kyllä sanoo, ettei noina kahtena päivänä ollu kovin montaa hyvää laskua, ei suurpuikassa, eikä varsinkaan puikassa. Kauden huonoimpia laskuja just ennen kisoja --> videoiden kattelemista ja vaparia..
Torstaina oli ekat kisat, puikkaa. En laskenut yhtään niin kuin osaisin. Hirveä keskittyminen perjantaille tuotti tulosta ja ylsin jo omalle tasolle :) sija 8 ja mun parhaat FIS-pisteet puikassa. Sieltä sitten hyvällä mielellä tuttuihin maisemiin Kolille.
Viikonloppuna vedettiin kaksi suurpuikkakisaa, lauantaina tiukassa kisassa laskin perusvedot ja olin 6, jaetulla sijalla. Illalla sattui sitten pikku accident..täydessä suksienlaittohuoneessa kaatui suksia ja mun kisasukset siinä samalla, tuloksena syvä poikittainen naarmu pohjaan. Suunnitelma B käyttöön; kisasukset lanareiksi ja kakkossukset kisakuntoon!
Eipä siitä kuitenkaan ollut mitään haittaa, sunnuntaina lasku kulki ja laskin ensimmäisen kerran FIS-kisoissa palkinnoille :) 3.sija ja hyvät pisteet, kiva lopetus värikkäälle viikolle!
Iso KIITOS varsinkin huoltajille ja Jukille! Nyt nenä kiinni kirjaan ja keskittyminen koeviikkoon.

- Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti