maanantai 20. syyskuuta 2010

Day-5 Loistavampaakin Päivää Loistavampi

No niin päivä alkoi samalla tavalla kuin muutkin päivät, mutta kaksi asiaa erotti sen muista päivistä. Ne kaksi asiaa olivat pilvetön keli ja tieto siitä että rankkapäivä on edessä. Ei siinä sitten kuin motivoida itseään jaksamaan koko päivä täydellä focuksella.
Rinteessä suunnitelma oli tämä, Lasketaan kaheksan-yheksän laskua ennen taukoa. Tauon jälkeen menemme radalle jossa vedämme pari laskua. Ekan puoli-ajan laskut menivät muuten hyvin, mutta käännösten säde oli "sykään" verrattavaa elikkä aika perseestä. Kääntösäteen muuttaminen osottautukin hankalaksi tehtäväksi. Joka laskun jälkeen sain kuulla Jukilta eli Lindalta että "Sun täytyy poika tehä tiukempaa käännöstä". Enhän minä siinä osannu sitä vaihtaa ennen taukoa, joten jäi toiselle puoliskolle petrattavvaa.
Tauko ja tarjolla on aina yhtä ihanaa sämpylää, maukasta. Tauolla me otettiin aurinkoa, joka paistoi aika paahtavasti. Tauon aiheet olivat aika vähissä, mutta kyllähän sitä keskustelua kuitenkin oli jonkin verran. Tauko lähenee loppua ja menen "käärmenäyttelyyn" ja jään muista jälkeen.
Olin hississä ja kohti rataa. Ei siinä kun muut meni rataan tutustumaan niin minä.....mutta eihän siellä mitään rataa ollu. Aikani rinnettä alas tullessani huomasin että rataa purettiin, joten ratalaskuja ei vedettykkään tännään. No sitten vedettiin vapareita ja kai me kuvattiinki vai kuvattiinko?
Laskupäivä alkoi lähestyä loppua ja olimme hissin ala-asemalla, kun Juki kysyy että:"kuka haluaa laskea vielä yhen laskun"? Mie, Anna ja Jaakko sanoimma että:"kyllähän me voimma vielä yhet vetästä". Ennen meidän viimosta vetoa ja muusta porukasta erkaantumista pidimme "kehumisringin"ja "vitsituokion". Juki käytti "vitsituokion" hyväksi ja loisti härskeimmällä vitsillä mitä hänen päästään löytyy. Muistakaa äidit kysyä sitä vitsiä Jukilta "vink vink"!
Hissin ylä-asemalla päätin että "nyt on mun aika näyttää!". Rinteen päällä Juki toivotti onnea.Lähin liikkeelle toisena ja kun pääsin vauhtiin tiesin, että tästä laskusta tullee "valtava menestys". Lasku oli hyvä ja meni nappiin päivän teeman osalta ja myös omasta mielestä. Jaakko ja Anna taisivat myös onnistua laskuissaan ja tästä syystä päivä-5 oli "Lostavampaakin päivää Loistavampi"
-Ville Uusiheimala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti