perjantai 29. lokakuuta 2010

-Juho

Noniin taas on yksi Itävallanleiri takana ja  huomenna kotiin lähtö. Leiri alko normaalisti paitsi että meidän normaali kämppä missä edellisillä leireillä olemme asuneet oli täynnä ja jouduimme asumaan pari päivää viereisessä huoneistohotellissa. Ei se mitenkään leiriin vaikuttanut, mutta olihan se mukavaan kun sai asua leveästi kahdestaan viiden hengen huoneessa. Myöhemmin kun tuttuun taloon oli päästy kaikki sujui kuin rutiinista.

Leirillähän sattui ja tapahtui vaikka mitä ainakin omalla kohalla. Ensinmäisenä päivänä, kun oli super-g:tä laskettiin vapareita ja kaaduin jolloin loukkasin pohkeen joka vaivasi pari päivää ennen kuin parantui kunnolla. Sen jälkeen, päivä ennen lepopäivää tulin kuumeeseen ja sitä sitten sairasteltiin muutama päivä. Edellisinä päivinä oli ollut suurpuikkaa ja superii oli siis nyt puikan vuoro ja sehän ei kovin mallikkaasti alkanut, kun laskin rinteen ja hissilinjan välissä olevaan naruun ja suusta katkes jänne. Että tämmöstä täällä.

Huomenna siis kotiinlähtö kahdeksan suht' rankan treenipäivän jälkeen ja kyllähän kotiin on aina mukava palata. Sois huomenna n. 13 tuntia matkustusta että Suomeen pääsee Latvian kautta. Nyt vielä pakkailee ja saunomaan ja tieten tuliaisia ostamaan. Ja sit nuukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti