perjantai 29. lokakuuta 2010

- Noora

Nonii tässä sitä nyt ollaa, viimistä päivää viedään ja nukkumaanki pitäs mennä. 10 päivän leiri tässä kohta takana, ja täytyy sanoo et mukavaa on ollu ! Säät ei oo mitenkää erityisemmin suosinu, mutta tänää oli aivan sairaan hyvä sää. Eikä muinakaan päivinä ole ollu paljoa valittamista, vaikkakin vähän kylmä on ollu. Suurpuikka alko sujua ihan hyvin, ja kyllähän tuo puikkakin tuosta pikku hiljaa. Superii en ite laskenu ollenkaan.. johtukohan siitä että unohin sukset..
Ruoka on ollu hyvää, uni maittanu ja reenit sujunu. Nii mikäs siinä sitte. Itelläni oli aika onnistunu leiri siinä mielessä etten ollut kipeä eikä pahemmin polvi ja nilkkakipu vaivannu. Tosin yhen lepopäivän jouduin pitämään, kun oli kipeä ja voimaton olo. Mutta se onneks lähti pois.
Huomenna aamulla siis aikane herätys ja me hypätään junaan (kaikki alle 15-vuotiaat) +pari aikuista. Sitte chillaillaan lentokentällä jonku aikaa. Toivottavasti ei tällä kertaa lennetä potkurikoneella, niinku viime matka. Vaikka se on aika todennäköistä. Myöhään illalla sitte päässänki kotia. Home sweet home. Ja päässään kotirinteeseen laskeen. Sielläkin ku on meeelkein yhtä isot mäet ku täälläki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti